Κομμωτήριο

Ανδρικό - Γυναικείο- Παιδικό Κούρεμα

Χτένισμα (Απλό, Βραδινό,Νυφικό)

Τεχνικές Εργασίες

Θεραπείες Μαλλιών

Θεραπεία Κερατίνης Λείανσης

Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα από το styling και τις βαφές, αν το φριζάρισμα είναι ένα ανεξέλεγκτο μαρτύριο, τότε, η θεραπεία κερατίνης λείανσης 3D nanocure by Aggelopoulos είναι για εσάς. Η θεραπεία λειαίνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα από την φθορά,την ψαλίδα και το σπάσιμο. Τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια και υγιή για 4-6 μήνες!

Brazillian θεραπεία κερατίνης

Αν αγαπάτε τα ίσια μαλλιά και έχετε κουραστεί από το καθημερινό πιστολάκι που και τον χρόνο σας τρώει και ταλαιπωρεί την τρίχα σας, η Brazillian θεραπεία Κερατίνης by Aggelopoulos είναι σίγουρα για εσάς! Πρόκειται για θεραπεία που λειαίνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα από την φθορά, την ψαλίδα και το σπάσιμο. Τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια και υγιή και παραμένουν έτσι για 4-6 μήνες. Επιπλέον, αν συνδυαστεί με βαφή νωρίτερα από την θεραπεία, αυτή κλειδώνει το χρώμα με αποτέλεσμα και το χρώμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Θεραπεία Botox

Η Botox Θεραπεία Μαλλιών είναι κατάλληλη για αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας. Αντιμετωπίζει τη φθορά που υπόκεινται τα μαλλιά μας με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Το botox μαλλιών είναι εξίσου αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας στο κεφάλι, αλλά και της τριχόπτωσης.

Κ18

Η πιο επαναστατική θεραπεία μαλλιών είναι στο Elegance and Beauty ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ τα μαλλιά αποκτούν ξανά.

το 91% της αρχικής τους δύναμης

το 94% της αρχικής τους ελαστικότητας

Εκεί όπου η βιοτεχνολογία συναντά τη φροντίδα των μαλλιών!
Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύφθηκε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το K18Peptide.

Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολυπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18Peptide™ διαθέτει το σωστό μέγεθος και την κατάλληλη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες. Μάλιστα, η διαφορά είναι ορατή ήδη από την πρώτη εφαρμογή των Κ18 προϊόντων.

  • Vegan
  • Cruelty Free
  • Colour Safe