Σχετικά με εμάς

Καλως ήρθατε στην σελίδα μας!Το Elegance & Beauty αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο στο οποίo λατρεύουμε να κάνουμε τους πελάτες μας να νιώθουν μοναδικοί ως μέλη της οικογένειας μας. Βρισκόμαστε το κέντρο του Δυτικού τομέα της Θεσσαλονίκης εδώ και 25 χρόνια. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς και είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας και να σας κάνουν να νιώσετε ακόμα πιο όμορφοι.

Η ιδιοκτήτης του Studio είναι η Μιλένα Σλάβοβα μια αισθητικός με πάθος για τη δουλειά και εμπειρία 30 ετών στο να προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς, σε άντρες και γυναίκες, κάνοντας τους να νιώθουν μοναδικοί.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι να βοηθάμε κάθε έναν πελάτη μας ξεχωριστά να βρει την τέλεια εικόνα του εαυτού του ώστε να νιώθει πραγματικά μοναδικός. Γνωρίζουμε με σιγουριά από τα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον κλάδο της ομορφιάς, ότι οι άνθρωποι που νιώθουν μοναδικοί και σίγουροι για τον ευατό τους είναι ταυτόχρονα και ευτυχισμένοι και αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας. Η τεράστια εμπειρία μας είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που ταυτόχρονα με το ανεξάντλητο κίνητρο μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να βρούνε την ιδανική για αυτούς εικόνα του εαυτού τους, αποτελεί την αποστολή μας.