Μεσοθεραπεία Dermapen (προσώπου-ματιών-λαιμού)

Με την μεσοθεραπεία εγχύουμε διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί που δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη κρέμα.

Το Dermapen, είναι μια συσκευή που μοιάζει με στυλό, στην μύτη του οποίου υπάρχουν πολλές μικρές και λεπτές βελόνες οι οποίες προκαλούν μικροταυματισμούς στο δέρμα. Η φιλοσοφία του βασίζεται στην φυσική λειτουργία του οργανισμού, να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, για να επουλώσει τραυματισμούς του δέρματος. Παράλληλα, ανοίγει πολλά μικρά κανάλια στο δέρμα μέσω των οποίων εισχωρεί ένα υλικό που περιέχει υαλουρονικό οξύ και ενα κοκτείλ πλούσιο σε βιταμίνες και αμινοξέα, το οποίο θρέφει το δέρμα για τις επόμενες εβδομάδες.

Η μεσοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που ενεργοποιεί τον μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και να επαναφέρει το δέρμα στη νεανική του υφή.

Τι πετυχαίνουμε με την μεσοθεραπεία;

  • Αντιγήρανση- Αντιμετώπιση ρυτίδων
  • Αντιμετώπιση ουλών, σημάδια ακμής
  • Αντιμετώπιση πανάδων, κηλίδων, μελαγχρώσεων
  • Αναζωογόνηση βελτίωση υφής και όψης του δέρματος

Ακόμη και με μια θεραπεία το δέρμα δείχνει λαμπερό και αναζωογονημένο ωστόσο για να αντιμετωπίσουμε ρυτίδες, ουλές, σημάδια ακμής, μελαγχρώσεις και κηλίδες θα χρειαστούν περίπου 4-6 θεραπείες ανά 15 μέρες.