Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων - Magic Pot

Το Μagic Pot βασίζεται στη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων (RF) που προκαλούν ελεγχόμενη διοχέτευση θερμότητας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών,τη παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση του συνδετικού ιστού.

Η ιδιαιτερότητα του Magic Pot βρίσκεται στο συνδυασμό RF Multipolar με ταυτόχρονη αναρρόφηση (vacuum) και εκπομπή φωτός σε συγκεκριμένα μήκη κύματος RED (630nm) – υπεραιμική δράση και BLUE (430nm) – αντιβακτηριδιακή δράση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Για το πρόσωπο:

Από τις πρώτες συνεδρίες το δέρμα αποκτά πιο νεανική και σφριγηλή όψη, το οβάλ του προσώπου βελτιώνεται αισθητά, τα χαρακτηριστικά ηρεμούν οι ρυτίδες λειαίνουν και οι λεπτές γραμμές στο «πόδι της χήνας» υποχωρούν.

Για το σώμα:

Είναι κατάλληλο για άνδρες και για γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης και τόνωσης στις «προβληματικές περιοχές» (μπράτσα, γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, στομάχι). Επεμβαίνει επίσης δυναμικά και σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας, αφού μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων ενώ ταυτόχρονα ανορθώνεται / βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος και αποκτά τη γραμμή που ονειρεύστε.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα νιώσετε μια ελαφριά ευχάριστη αίσθηση ζέστης.

Μετά την ολοκλήρωση της μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ορατά αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές και βελτιώνονται σταδιακά ακόμη και μετά το πέρας των συνεδριών. Και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά.

HiEmt PRO MAX για τέλεια σιλουέτα!

Ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες για επίπεδη κοιλιά, σμιλεμένους γλουτούς, σφιχτά μπράτσα και γυμνασμένους μηρούς!

Μηχάνημα αδυνατίσματος και αύξησης μυικής μάζας

Αδυνάτισμα, σύσφιξη, κάψιμο λίπους και άυξηση μυϊκής μάζας με τεχνολογία εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων 30 λεπτά θεραπείας αντιστοιχούν σε 20.000 καθίσματα Εφαρμογή σε γυναίκες και άντρες.

Εντατική προπόνηση μυών, πέρα από τα όρια της μυϊκής κίνησης, εύκολο να έχετε κοιλιακούς και πλευρικούς μύες. Η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αυξάνει τους μύες σε διάφορα μέρη, έτσι ώστε να ανασηκωθούν οι γοφοί, να βελτιωθεί το περίγραμμα των μηρών, να σμιλευτούν οι βραχίονες και να δυναμώσουν οι κοιλιακοί.

Η τεχνολογία ΗI-EMT μπορεί να κάνει τον μυ να φτάσει στα όρια συστολής 100%, να οδηγήσει σε μεγάλη ποσότητα διάσπασης λίπους. Το λίπος αποσυντίθεται και συσσώρεύεται σε μεγάλη ποσότητα σε λιπώδη κύτταρ, ενώ οι συγκεντρώσεις λιπαρών οξέων είναι πολύ υψηλές σε σημείο που να προκαλούν την διάσπαση των λιποκυττάρων τα οποία απεκκρίνονται από τον φυσικολογικό μεταβολισμό του σώματος μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ως εκ τούτου, αυτό το μηχάνημα μπορεί να ενισχύσει και να αυξήσει του μύες μειώνοντας παράλληλα το λίπος.

Απαραίτητα τουλάχιστον 6 συνεδρίες με επανάληψη έως 2 φορές την εβδομάδα.