ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Βοηθά να χαλαρώσουν οι ιστοί και οι μύες με την βοήθεια βεντούζας. Δημιουργεί έντονη υπεραιμία και απελευθερώνει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Κάνει το αίμα και το οξυγόνο να κυκλοφορεί σωστά. Το αίσθημα ευεξίας αμέσως μετά το μασάζ είναι καταπληκτικό.


Τι είναι;
Μια νέα τεχνική μασάζ σε όλο το σώμα που βασίζεται στην κινεζική ιατρική. Αυτό το θεραπευτικό μασάζ βοηθά να φύγουν όλες οι εντάσεις από το σώμα σας. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και τους μαλακούς ιστούς του σώματος.


Σε ποιους απευθύνεται;
Απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα έντονο, διαφορετικό και θεραπευτικό μασάζ που χαλαρώνει σε βάθος τους μύες καθώς χαρίζει ευεξία και αποτοξίνωση.
Σε όσους πάσχουν από κατακρατήσεις και έντονους μυϊκούς πόνους.
Είναι ένα βαθύ θεραπευτικό μασάζ στους ιστούς μας ευεργετικό για πολλά σωματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών τραυματισμών και τον χρόνιο πόνο. Περιλαμβάνει πιέσεις, τεντώματα και απαλές ανατρίψεις. Βαθιά χαλαρωτικό και θεραπευτικό.


Τι πρέπει να ξέρετε;
Το συγκεκριμένο μασάζ προσφέρει ανακούφιση στους μύες και συμβάλλει στον περιορισμό των κατακρατήσεων. Ο συνδυασμός του μασάζ , της θερμότητας των πιέσεων και κυρίως η χρήση της βεντούζας όταν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία.


Τι θα αισθανθώ;
Ανακούφιση από την ένταση. Χαλάρωση στους μυς και βελτίωση του εύρους της κίνησης. Αυξάνει τα επίπεδα ενδοκρινών στο σώμα, των ουσιών που σχετίζονται με τη βελτίωση της ψυχικής υγείας.
Η τεχνική αυτή δεν προκαλεί πόνο, δημιουργεί όμως το αίσθημα του τραβήγματος λόγω της δύναμης απορρόφησης. Είναι πολύ πιθανό μετά το τέλος της θεραπείας να δημιουργηθούν μελανιές (αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα) το γεγονός είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα υποχωρήσουν λίγες μέρες μετά την θεραπεία.